Nederlandse ambassade in Rome, Italië

Nieuws

1 t/m 10 van 81

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Koningsdagreceptie 29 april 2014

De receptie ter viering van de Koningsdag zal plaatsvinden op de residentie op dinsdag 29 april a.s. van 19.30 - 21.30 uur.

2 Italian – Netherlands Innovation Forum, Rome 16 april 2014

The Embassy of the Kingdom of the Netherlands and Confindustria invite you to Italian – Netherlands Innovation Forum Opportunities for cooperation in High-Tech sectors Confindustria Headquarters (Pininfarina room), Via dell’Astronomia 30, Rome

3 Minister-president Rutte over NSS 2014: 'Wereld veiliger maken'

Vandaag begint in Den Haag de Nuclear Security Summit 2014. Minister-president Rutte gaf gisteren een persconferentie, samen met minister van Buitenlandse zaken Timmermans en burgemeester van Aartsen van Den Haag. Rutte ziet vol vertrouwen uit naar de NSS.

4 Dutch-Italian Workshop & Matchmaking Logistics, Verona Italië

Van 27 t/m 28 mei 2014 zal de Dutch-Italian Workshop & Matchmaking Logistics in Verona, Italië plaatsvinden.

5 Coffeeshops

Het Nederlandse drugsbeleid steunt op twee pijlers. Bescherming van de volksgezondheid enerzijds en bestrijding van overlast en criminaliteit anderzijds. De bestrijding van drugstoerisme en georganiseerde drugsmisdaad en drugsrunners en illegale straathandel worden met kracht voortgezet.

6 Afsprakensysteem

I.v.m. technische redenen betreffende het aanpassen van de geldigheidsduur van reisdocumenten is het niet mogelijk een afspraak te maken in de periode van 27 februari t/m 10 maart. Er kunnen in deze periode geen paspoortaanvragen in behandeling worden genomen. .

7 Nieuwe paspoorten en id-kaarten volwassenen 10 jaar geldig

Vanaf 9 maart 2014 zijn nieuwe paspoorten en identiteitskaarten voor volwassenen 10 jaar geldig. Voor personen jonger dan 18 jaar behouden deze documenten de geldigheidsduur van vijf jaar. De nieuwe tarieven voor reisdocumenten en identiteitskaarten zullen ingaan op dezelfde datum.

8 Langere doorlooptijden reisdocumenten in januari 2014

Aanvragers van Nederlandse paspoorten en identiteitskaarten moeten in de eerste 3 weken van januari rekening houden met langere doorlooptijden en met beperkte mogelijkheden voor het maken van een afspraak.

9 DUTCH TOUCH Fashion and Music Experience

DUTCH TOUCH Fashion and Music Experience will take place on January 8th in Florence during Pitti Uomo 2014. The Embassy of the Netherlands and the Dutch Fashion Foundation will celebrate Dutch creativity and talents in an interplay of innovative fashion and avant-garde music.

10 Verkiezingen Europees Parlement

Op 22 mei 2014 worden verkiezingen gehouden voor het Europees Parlement. Nederlanders die in het buitenland wonen en willen stemmen voor de Nederlandse leden van het Europees Parlement, moeten zich bij de gemeente Den Haag als kiezer laten registreren. Kiezers die tijdelijk in het buitenland verblijven kunnen zich ook registeren.