Nederlandse ambassade in Rome, Italië

Dutch Touch, a Fashion and Food Experience

Ter gelegenheid van de Pitti Uomo, de mannenmodebeurs in Florence, organiseert de Nederlandse Ambassade in Rome de presentatie: ‘Dutch Touch, a Fashion and Food Experience’, woensdag 9 januari in Hotel Savoy te Florence.

Origineel, gevarieerd, innovatief en duurzaam. Dat zijn de kenmerken van de Nieuwe Nederlandse Mode en de Nieuwe Nederlandse Keuken. Het evenement in Hotel Savoy vormt een mooie gelegenheid om beiden te ontdekken in een gepaste combinatie van stilistische en culinaire creativiteit.

Angelique Westerhof, directeur van de Dutch Fashion Foundation, zal een talk houden over de meest recente ontwikkelingen en toekomstperspectieven van de modesector in Nederland en een aantal succesvolle merken en opkomende designers  zullen zich presenteren: The Makers, Cravatta Pelliano, Jupe, Ralph Vaessen, Mattijs van Bergen, SeeMe, Wahts, Ado les Scents, Conny Groenewegen e.a.

De andere ster van de avond is de bekroonde chef-kok Albert Kooy van het Stenden University Hotel , tevens auteur van succesvolle kookboeken en televisiepresentator. Kooy baseert zijn biologische keuken op een solide basis van traditionele ingrediënten en recepten met een modern en internationaal tintje. Het cocktail-diner dat hij zal bereiden,  zal de gasten laten kennismaken met een verrassende en zeer smaakvolle Nederlandse gastronomie.

Entrée: op uitnodiging.

Voor meer informatie kunt u zich richten tot:

Chris Schoenmakers, Nederlandse ambassade in Rome

rom-ea@minbuza.nl